Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Destiny 2

Bungie vil snart tale om Destiny 2's tilstand med spillets fans

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Bungie sidste år fremlagde en utrolig ambitiøs plan for Destiny 2, der blandt andet bestod af to gigantiske udvidelser, så har det siden hen vist sig at ambitionerne til trods, så findes der mange fans der er lidt usikre på hvor spillet er på vej hen.

Bungie har selv valgt helt at udskyde lanceringen af et tredje spil i serien til fordel for at arbejde mere bevidst på mere indhold til Destiny 2, men det lader ikke til at der er stor tilfredshed.

I en besked på Twitter siger spillets Assistant Game Director, Joe Blackburn, at de fortsat er glade for den retning er spillet er på vej i, men at de snart vil snakke mere åbent med deres fans om spillets fremtid.

"Last year, I said Destiny's Best Days are ahead. Seeing what's coming, I believe this more than ever. But we have work to do to get there. 2021 is going to be a little different for Destiny. Taking some time to validate our plans, but expect a state of Destiny 2021 next season."

Destiny 2

Relaterede tekster

7
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Forsaken er seriens bedste udvidelse siden The Taken King, men hvor meget siger det egentlig? Find svaret i vores anmeldelse.Indlæser mere indhold