Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Death Stranding

Death Stranding var muligvis en større kommerciel succes for Sony end først antaget

En LinkedIn profil tilhørende den tidligere visual arts senior director for PlayStation Worldwide studios, opdaterer med nye tal for Death Strandings salg.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I tiden op til Kojima Productions' Death Stranding var der stor hype omkring spillet, men der vides ikke meget om hvor meget spillet endte med at sælge. Umiddelbart viste tallene, at spillet havde en solid debut i både Japan og UK, men Sony har ikke været ude og råbe højt om de globale salgstal, hvilket har sået tvivl i hvordan spillet klarede sig. Dog har det tidligere studio-head for PlayStation Worldwide Studios, Michael Mumbauer, nu opdateret sin LinkedIn profil med information der peger på Death Strandings succes.

Tumur222 fra Twitter, opdagede, at Mumbauer for nyligt havde opdateret sin LinkedIn profil med nyt information om spillet. Mumbauer har opremser flere titler som opnåede rekord store salg og international anerkendelse for Sony. Under disse titler lister han God of War, The Last of Us, Marvel's Spider-Man, samt Kojima's Death Stranding.

Mens anerkendelsen er sand, baseret på spillets modtagelse og meget blandede anmeldelser, har de andre titler som Mumbauer nævner hver solgt op imod 10 millioner kopier siden udgivelsen. Hvis Sony havde opnået samme resultat med Death Stranding, ville Sony højst sandsynligt have reklameret med dette, og dette er begrundelsen bag tvivlen om Mumbauers påstand.

Instruktør Hideo Kojima udtalte i maj 2020, at spillet havde klaret sig godt, men han indikerede ikke, at spillet havde solgt millioner af kopier. Uden at Sony officielt har bekræftet Mumbauers opdatering, er det bedst at tage hele denne udvikling med et gran salt, og se frem til Kojima Productions næste projekt, som forhåbentlig bliver annonceret i den nærmeste fremtid.

Death Stranding

Relaterede teksterIndlæser mere indhold