Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Little Nightmares 2

Little Nightmares II Wilderness får demo

You can also pre-order the digital versions now if you'd like to.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du ikke er bange af dig, så kan du nu få et kig på efterfølgeren til det svenske studie Tarsier Studios uhyggelige lille inde-hit Little Nightmares.

Little Nightmares II Wilderness demo og digitale pre-ordere er nemlig nu blevet tilgængelige på Steam. I beskrivelsen skriver de:

"Play as Mono and begin your journey towards the Signal Tower by making your way through an eerie forest. If you make it to the shack, you'll have a chance to free Six and work together to escape the Hunter."

Hvis du er mere af en konsol-spiller, så er der ingen grund til at fortvivle, der kommer nemlig også en demo til både PS4, Xbox One og Switch tidligt i 2021.

Little Nightmares II er sat til at udkomme d. 11 februar 2021.

Var du fan af Little Nightmares?

Little Nightmares 2

Relaterede tekster

0
Little Nightmares 2Score

Little Nightmares 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Tarsiers selvsikre efterfølger byder på stor stemning og endnu større mareridt.

0
Little Nightmares II Wilderness får demo

Little Nightmares II Wilderness får demo

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Hvis du ikke er bange af dig, så kan du nu få et kig på efterfølgeren til det svenske studie Tarsier Studios uhyggelige lille inde-hit Little Nightmares. Little...Indlæser mere indhold