Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Vind en særlig Avengers-inspireret PS4-konsol i vores store konkurrence

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Marvel-heltene er blevet en fast del af populærkulturen igennem både film og spil, så derfor kom Marvel's Avengers som kaldet tidligere på året, hvor man kan udleve sine Marvel-drømme som et stort udvalg af helte, et udvalg der står til at vokse sig større med tiden. Faktisk ankommer Kate Bishop allerede d. 8 december som den første ekstrakarakter.

HQ

Vi har i noget tid planlagt en sej konkurrence, hvor du kan vinde en sindssyg præmiepakke, bestående af en særligt designet PS4 Pro, Earths Mightiest Heroes-udgave af spillet på PS4, en særlig Avengers-jakke og selv Avengers-sokker.

Det eneste du skal gøre for at vinde, er at svare på følgende svære spørgsmål:

Hvilken Avengers-helt er din favorit og hvorfor?

Du kan se et billede konsollen, samt de andre præmier herunder. Vi trækker én heldig vinder snart, og glæder os til at læse jeres besvarelser.

Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers
Marvel's Avengers

Her på Gamereactor laver vi en gang imellem en aftale med en partner om at lave en eller flere informative videoer om et givent produkt. Det gør, at videoen her, der dog er produceret i overensstemmelse med Gamereactor-holdet, er sponsoreret, og det kan du læse mere om ved at klikke på ovenstående link.

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold