Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 21

FIFA 21 får ingen demo i år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du har set frem til at spille venskabskampe mellem Bayern München eller Boca Juniors, inden at FIFA 21 udkommer d. 9 oktober, er der ingen vej uden om at investere i EA Play og få tidlig adgang til spillet.

For i et brud med den vanlige procedure, kommer der ikke nogen demo af det populære fodboldspil i år. Årsagen er ifølge EA selv, at man vil fokusere på kerneoplevelen, omend det vist er en røverforklaring.

"We aren't releasing a demo for FIFA 21. Instead we've made the decision to focus our development team's time on delivering the best full game experience for current & next-gen consoles. We look forward to EA PLAY members jumping in 10 days from now and launching the game Oct 9," skriver EA på Twitter.

I forvejen virker det ikke til, at det kommende FIFA 21 bliver en overvældende oplevelse, da der ikke er annonceret nogle substantielle forbedringer her på kanten af en ny konsolgeneration, og det er næppe noget godt tegn, at der heller ikke kommer nogen demo.

FIFA 21

Relaterede tekster

FIFA 21Score

FIFA 21

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 21 leverer den måske mest komplette fodboldpakke nogensinde. Men spillet på banen trænger snart til fornyelse.

0
FIFA 21 tilføjer afdød spiller

FIFA 21 tilføjer afdød spiller

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Tilbage i 2006 blev det unge QPR-talent Kiyan Prince stukket ned og døde blot 15 år gammel. Siden da har Kyyans far, Dr. Mark Prince, skabt The Kiyan Prince Foundation,...



Indlæser mere indhold