Dansk
Gamereactor
nyheder
Avowed

Insider påstår at Avowed ankommer sent i 2022 eller starten af 2023

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En række af Microsofts nye studier kunne fremvise deres første store Xbox-eksklusive førstepartsprojekter for nylig via Xbox Series X Gameplay Showcase-udsendelsen, og blandt disse var Obsidian Entertainment, der viste os en kort trailer fra deres spil, Avowed.

Mange var en smule skuffede over at der ikke var mere at vise, men det kan meget let skyldes, at der kommer til at gå noget tid før spillet faktisk udkommer. Hvis man spørger insideren "sponger" ovre på ResetEra, der faktisk lækkede korrekt information om selve udsendelsen før den løb af stablen, så sigter de efter sent i 2022, måske starten af 2023.

Han siger at at "target date" er "late 2020/early 2023", og disse targets har det med at blive skubbet, så der er lidt tid endnu, dog lader det til at ambitionsniveauet er skyhøjt. Sponger siger nemlig også følgende:

"Fully open world, much much larger than Skyrim (very differently "larger", more proper word would be "denser" and "more contrasted" at the same time). Primarily set in the The Living Lands region of Eora (not sure if it'll go like that as explicit later on, but that was starting point)."

Ikke bare det, der lader til at være mod-support, kompagonger, en verden hvor du kan dræbe alle, masser af faktioner og meget, meget mere.

HQ
Avowed

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold