Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cuphead

Kommer Cuphead endelig til PlayStation 4?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Studio MDHR havde nok ikke ligefrem forventet sådan en gigantisk mediebevågenhed da de første løftede sløret for Cuphead, men spillet endte med at sælge millioner af eksemplarer, og har da også affødt en Netflix-serie som selvsamme studie også arbejder på.

Men spillet er faktisk aldrig udkommet på den mest populære konsolplatform, nemlig PlayStation 4, men noget tyder på at det faktisk står til at ændre sig nu. Som adskillige brugere på ResetEra har kunne fortælle, så dukkede spillet i går op på den engelske PlayStation Store, som vist lader til at være en ret direkte indikator.

Du kan se billederne herunder. Mon ikke bare det er et spørgsmål om tid?

Cuphead

Relaterede tekster

6
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har været meget lang, men nu er det farverige, udfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.Indlæser mere indhold