Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Reach

Helljumper er klar i januar

Halo-fanfilmen bliver til virkelighed

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke alle der helt forstår fascinationen ved Halo-universets historie, men få kan benægte at serien råder over en af de mest loyale fanbaser overhovedet når det kommer til spil. Disse mange, mange fans vil forhåbentligt blive ligeså imponerede som os over denne trailer fra den kommende fanfilm Helljumper, der virkelig ser ud til at have fanget den rigtige stemning og endda råder over nogle særdeles flotte effekter.

Planen er lige nu at filmen der er baseret på korthistorien "Dirt", skal udgives i episoder på holdets hjemmeside fra januar næste år. Har du tænkt dig at se med?

Halo: Reach
HQ

Relaterede tekster

Halo: ReachScore

Halo: Reach

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Så er det tid til Bungies magnum opus, læs alt om den storslåede afslutning på den populære spilserie i anmeldelsen af Halo: Reach. Klik og læs det hele her...Indlæser mere indhold