Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Death Stranding

Death Stranding blev designet med 60fps for øje

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom de nye konsoller igen vifter løftet om 60fps i de fleste store spil foran øjnene på forbrugerne, så er det endnu ikke sikkert at det bliver så bredt implementeret som mange håber. Heldigvis, hvis man er PC-spiller, er det lettere at opnå, og det er eksempelvis nu muligt at opleve Death Stranding i 60fps, da det netop er udkommet på PC.

Og faktisk var spillet designet, fra Kojima Productions' side, til at blive oplevet i den billedehastighed, til trods for det eksklusive samarbejde med PlayStation. I et interview med Eurogamer fortæller studiets Technical Director, Akio Sakamoto følgende:

"As we had originally designed the game in 60 fps, this is a feature that I must say out loud. Of course, it is not locked to 60 fps, and according to your hardware, it can go much higher."

Kojima Productions er officielt gået i gang med deres næste spil, men det vides endnu ikke hvilket spil det er.

Death Stranding

Relaterede teksterIndlæser mere indhold