Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion har en officiel udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dagens Ubisoft Forward er skudt i gang, og som det første fik vi en længere cinematisk trailer efterfulgt af nyt gameplay fra hackerspillet Watch Dogs: Legion, der som bekendt tager os til fremtidens London.

Her blev vi for det første introduceret til en mission, hvor vi infiltrerede skurken Nigel Cass' tilholdssted. Her fik vi et indblik i, hvordan vi på forskellige måder kunne tilgå missionen, afhængig af hvilken karakter vi valgte at bruge - og der var vel at mærke rigeligt med karakterer at vælge imellem, eftersom du i Watch Dogs: Legion kan rekruttere stort set hver en NPC, du møder på din vej.

Derudover løftede Ubisoft samtidig sløret for udgivelsesdatoen. Watch Dogs: Legion ankommer den 29. oktober 2020. Og nå ja, selveste Phil Spencer tog også et digitalt smut forbi for at informere os om, at Watch Dogs: Legion vil understøtte Smart Delivery.

I kan se aftenens to videoer fra Watch Dogs: Legion herunder.

HQ
HQ

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...



Indlæser mere indhold