Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

CD Projekt Red har ikke planer om en Cyberpunk 2077-demo

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom udgivelsesdatoen med små skridt nærmer sig, så er der nu stadig et stykke tid, til kalenderen skriver november, og Cyberpunk 2077 ser dagens lys - med mindre endnu en forsinkelse kommer over os. Vi kan selvfølgelig bruge ventetiden på at tjekke gameplayet og de nye billeder ud, som CD Projekt Red for nyligt delte. Men det bliver jo bare aldrig som at spille spillet selv.

Så hvordan kan CD Projekt så i stedet gøre ventetiden lidt lettere? Ja, de kunne jo eventuelt udgive en demo af Cyberpunk 2077. Og en bruger ved navn Lettii spurgte faktisk for få dage siden via Twitter, om den polske udvikler egentlig havde tænkt sig at udgive en demo af spillet på et tidspunkt. Desværre var svaret fra CD Projekt Red dog ikke, hvad vi havde håbet på:

"Unfortunately not. Creating a playable demo for public requires a lot of resources and testing."

Tja, svaret er måske ikke så overraskende, men det er da alligevel en skam, at de ikke lige kunne give os en lille gameplay-smagsprøve til at ventetiden af med.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.



Indlæser mere indhold