Dansk
Gamereactor
nyheder

Real-Life gaming vinder frem hos børn og unge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom videospil er en aktivitet, vi alle herinde holder meget af, så kan det selvfølgelig også sommetider blive lidt for meget af det gode. Og som den seneste skolebørnsundersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed ikke overraskende viser, er der især mange drenge, som spiller for meget og ikke får rørt sig nok. Ja, den historie har vi vist alle hørt før.

Det problem forsøger E-gaming Fredensborg nu at komme til livs, idet de har afprøvet EvoTag - eller populært betegnet Real-Life gaming. EvoTag fungerer, ved at lasertag-pistoler kobles til telefonen, hvor man spiller mod hinanden i samme univers og i de samme populære gamemodes, som Fortnite, Counter-Strike og Call of Duty byder på. Med denne nye opfindelse overvejer E-gaming Fredensborg nu muligheden for at kombinere e-sport med fysisk træning som en del af undervisningen.

IRSquad, der står bag EvoTag, planlægger at udbrede spillet ved at afholde flere events andre steder i landet for at demonstrere EvoTag og sprede idéen om Real-Life gaming. Bliver EvoTag mon den nye trend indenfor gaming? Det er måske at stramme den, men initiativet og ideen bag EvoTag er da genial.

Real-Life gaming vinder frem hos børn og unge


Indlæser mere indhold