Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: The Master Chief Collection

Se mere til Halo 3 i morgen aften

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For ganske få dage siden meldte 343 Industries ud, at Halo 3 den 14. juli vil blive tilføjet til den nye PC-udgave af Halo: The Master Chief Collection. Det er i forvejen ikke længe til, men kan du bare ikke vente med at se mere til spillet, så er her en god nyhed.

343 Industries har meddelt på Twitter, at de afholder en udsendelse i morgen aften kl. 22 dansk tid. Ifølge opslaget vil den byde på "a first-look at MCC's upcoming features, including Halo 3 on PC". Mon ikke vi kan regne med, at 343 Industries har tænkt sig at fortælle os lidt om de nye grafiske muligheder, PC-versionen bringer med sig?

Live-udsendelsen kan ses via Twitch og Mixer. Skal du se med?

Halo: The Master Chief Collection

Relaterede tekster

4
Halo: The Master Chief CollectionScore

Halo: The Master Chief Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Master Chief, Covenant og The Flood er tilbage i en hidtil uset fuldstændighed, hvor nybegyndere kan sætte sig godt til rette og begynde her, og fans kan nyde nostalgiens vinde blæse. Sådan da...Indlæser mere indhold