Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: The Master Chief Collection

Halo 3 har fået en udgivelsesdato på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Halo: The Master Chief Collection blev annonceret til PC sidste år, blev det ligeledes gjort klart, at de forskellige spil i samlingen løbende ville udkomme og tilføjes til kollektionen. Og nu ved vi, hvornår det tredje spil i serien slutter sig til samlingen.

Akkompagneret af en ny trailer har 343 Industries offentliggjort, at Halo 3 bliver tilgængeligt på PC den 14. juli. Spillet kan købes via både Steam og Microsoft Store. Dermed har vi altså til den tid fået alle tre spil i den originale trilogi på PC-platformen. Så er der dømt komplet Master Chief i 4K og 60fps.

Du kan se den nye trailer til det tredje kapitel herunder.

HQ

Relaterede tekster

4
Halo: The Master Chief CollectionScore

Halo: The Master Chief Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Master Chief, Covenant og The Flood er tilbage i en hidtil uset fuldstændighed, hvor nybegyndere kan sætte sig godt til rette og begynde her, og fans kan nyde nostalgiens vinde blæse. Sådan da...Indlæser mere indhold