Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Combat Evolved Anniversary

Halo-soundtracket genindspilles

Og der bliver ikke sparet på ambitionerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Uanset om du kan lide spiller eller ej, er det svært at komme uden om at at temamelodien til Halo: Combat Evolved er gået direkte ind i spilhistorien som et af de mest ikoniske temaer i et spil i dag. 343 Industries, udvikleren bag den kommende opdatering af spillet, synes godt klar over dette og derfor vil den kommende Halo: Combat Evolved Anniversary-version have en genindspillet version af temaet, der vil blive lavet i samarbejde med ingen ringere end The Skywalker Symphony Orchestra og det kendte kor Chanticleer.

Produktionen vil foregå hos Pyramid Studios (Infamous 2, God of War, Bioshock 2) og i et interview med GameInformer sagde de om arbejdet:

"Our team approached every aspect of the music with an immense amount of skill and care, keeping the core Halo sound while updating the production to today's highest standards."

Halo: Combat Evolved Anniversary
Halo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved AnniversaryHalo: Combat Evolved Anniversary

Relaterede tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

For 10 år siden ændrede verden sig for mange gamere. Her udkom det oprindelige Halo: Combat Evolved på konsol og fungerede. Nu er det tid til genfødslen.

Halo vs Halo Anniversary

Halo vs Halo Anniversary

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat de to udgaver af Halo op side om side. Hvis du vil se hvor mange forbedringer der gemmer sig i Halo Anniversary, så er det bare at kigge med her.



Indlæser mere indhold