Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil-serien har samlet set solgt 98 millioner enheder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der var engang for ikke så mange år siden, hvor Resident Evil-serien for alvor var kørt i et dødvande, og apatien omkring Resident Evil 6 var så stor, at mange ikke troede at den ville komme sig. Netop derfor er det faktum at Capcom har vendt skuden fuldstændig kun endnu mere imponerende.

Takket være succesfulde lanceringer af Resident Evil 7: Biohazard, Resident Evil 2 og Resident Evil 3, så er serien for alvor tilbage, og disse spil har også gjort, at serien har ramt en ny flot milepæl.

For nylig talte Capcom med deres investorer, hvor de afslørede at Resident Evil 2 har solgt 6.5 millioner eksemplarer, og sammen med Resident Evil 3, som Capcom dog ikke afslørede salgstal for, så har serien kollektivt ramt 98 millioner solgte eksemplarer.

Det betyder om ikke andet, at der er blevet solgt tre millioner Resident Evil-spil siden samme finansmøde i 2019, hvor de afslørede at serien havde ramt 95 millioner solgte enheder.

Til sammenligning ligger Street Fighter-serien på 44 millioner, og Monster Hunter-serien sidder på 63 millioner.

Resident Evil 7: Biohazard

Relaterede tekster

5
Resident Evil 7: Biohazard - Not a HeroScore

Resident Evil 7: Biohazard - Not a Hero

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ketil har fulgt Chris Redfield ned i minerne under Baker-huset for at undersøge om den gratis epilog til Resident Evil 7 er din tid og båndbredde værd.



Indlæser mere indhold