Dansk
NYHED - SPONSORERET INDHOLD

Tilmeld dig snart hvis du vil når være med i vores 2v2 Counter-Strike-turnering

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi er overvældede over hvor mange, der allerede har timeldt sig allerede, og vi vil rigtig gerne have endnu flere af jer med, så det bare bliver en endnu mere episk turnering. Der er en rigtig god blanding af nationaliteter, og det er vi rigtig glade for. For i disse tider er det afgørende at finde aktiviteter der knytter os tættere sammen i det virtuelle, at opleve at vi online kan krydse landegrænser, og bliver klogere på hinanden, og naturligvis indgå i lidt sund konkurrence. Derfor tænkte vi at tidspunktet er helt rigtigt til at sparke gang i en ny CS:GO-turnering, som giver dig og minimum én af dine gode CS-venner mulighed for at konkurrere sammen. Herunder finder du alle de informationer du skal bruge.

Vi kan stolt byde velkommen til vores nye Steelseries 2v2 CS:GO League i samarbejde med Elgiganten.

Vi skal have kronet mestrene af Gamereactors nye 2v2 CS:GO-turnering i Norden. Udover æren kommer I til at kæmpe om førstepræmien på 1.000 euro!

Så ønsker du at lade dig forbinde med andre ligesindede spillere på tværs af landegrænser? Vil du gerne vinde fede præmier samtidig med at du spiller dit yndlingsspil? Har du noget at bevise? Så tag din bedste Counter Strike buddy under armen, og tilmeld jer før det er for sent, eller lad os matche dig med en på dit niveau og med din nationalitet. Det er muligt at registrere flere end to spillere. Resten vil agere udskiftere

Praktiske informationer
Så til lidt praktiske informationer. Vi oplever, at de fleste spørgsmål går på registreringsprocessen. Her skal i være opmærksomme på, at i først skal registrere jer selv via formularen, og derefter er det så muligt at lave et hold via mail, eller vælge om vi skal matche dig med en anden. Vi har en rigtig god beskrivelse af alt det praktiske under "Rules" på turneringssiden, men hvis du stadig er i tvivl om noget, så skriv til os på Discord eller vores mail. 124 grupper udgør gruppespillet. De 32 vindere af grupperne går videre til Single Bracket-eliminering. Seedingen foregår helt tilfældigt, og du kan læse meget mere og følge alle opdateringerne på turneringssiden.

Vi glæder os til at se jer på vores online slagmark!

HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold