Dansk
Gamereactor
nyheder
Killzone 3

Killzone 3 i Palads

Morgenbrød og maskingeværer i byen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på dagen tog vi forbi biografen Palads i det indre København, hvor vi sammen med et par brugere her fra siden, fik set og hørt hvordan Killzone 3 gjorde sig på en biografskærm med buldrende surroundsound. Der var ganske kort varsel på arrangementet, så de få deltagere der mødte op, fik derfor en ganske eksklusiv oplevese.

I vores anmeldelse af spillet roste vi naturligvis det store arbejde Guerilla Games havde lagt i både grafik og specielt lyd, men er du Killzone-fan og har du ikke haft chancen for at opleve seriens tredje kapitel på et biograflærred med et surroundsound-system i den dyre ende af skalaen, bør du ærgre dig over, at du ikke var med i dag.

Fem af de fremmødte brugere fik hver chancen for at prøve spillet i biografen, og Helghast-soldaterne har sjældent før lydt så panikslagende som da nogen fandt en gatling-gun og sendte hundredvis af projektiler gennem alt hvad der stod i vejen. Den jordskælvslignende effekt bassen sendte gennem gulvet for hvert affyret projektil, var en lille bonus til os i salen.

Til samme arrangement fik også lavet et interview med jægersoldaten Nicolai Moltke-Leth, som du vil kunne se på et senere tidspunkt lige her på siden. Hr. Leth havde naturligvis en unik tilgang til spillet og dets univers, yderligere præget af at han også er foredragsholder og fortalte om at udvide ens egen komfortzone.

Sidst men ikke mindst skal der lyde et "tillykke" herfra til vores helt egen bruger TommyGunX, der vandt en lækker rejse til Finland, hvor han over fire dag vil blive budt på en masse forskellige oplevelser inspireret af spillet - tillykke!

Killzone 3
Her ses de fem udvalgte spillere der kunne game på den enorme skærm
Killzone 3
...og så var der ellers serveret morgenmad i PS-loungen
Killzone 3

Relaterede tekster

Killzone 3Score

Killzone 3

ANMELDELSE. Skrevet af Kristian Nymoen - GR NO

Benhård, dramatisk og overdreven actionoplevelse. Guerilla Games har lavet et helstøbt spil, som fans af genren vil elske.



Indlæser mere indhold