Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Outer Wilds

Udvikler: "Spilabonnementer kommer til at tillade flere skæve oplevelser"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spilbranchen må siges at stå overfor gigantiske ændringer i løbet af de næste par år. Ikke bare kommer streaming gradvist til at tage over for downloads og fysiske køb, men abonnementsløsninger begynder også at komme til, der udfordrer ideen om at køber ét spil ad gangen.

Selvom det ikke er alle der er enige om at det er en sund forretningsmodel for branchen, så er én udvikler ganske glad for at det er der vi tilsyneladende er på vej hen, for det vil angiveligvis bane vejen for flere skæve spiloplevelser.

I et interview med GameIndustry fortæller Mobius Digital-instruktøren, Loan Verneau, der for nylig udgav Outer Wilds, at de byder abonnementsordninger i spilrbranchen velkommen.

"We're on Game Pass for Xbox, and it's been really awesome because I think it's brought a lot of players to the game who would not have known about it otherwise. So I think that's been a big shift. The same way it's changed the TV and movie worlds, the subscription system is also going to impact the game industry very significantly. We're starting to see that, and starting to see it maybe unlock the market to weirder things and more original things that would have been more risky beforehand."

Er du enig med Verneau?

Outer Wilds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold