Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard har næsten ramt syv millioner solgte eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dengang Capcom først skulle til at lancere Resident Evil 7: Biohazard, der sagde de at de ønskede at sælge syv millioner eksemplarer, og på det tidspunkt var der mange, inklusiv os her på kontoret, der kløede sig lidt i hovedbunden. Spillets popularitet er dog fortsat stor, og Capcom har formået at bibeholde salgets momentum i årevis.

Det betyder nu at spillet er lige ved at ramme denne imponerende milepæl. Capcom har for nylig opdateret deres Platinum-liste, der holder trit med deres bedstsælgende spils antal solgte eksemplarer, og her fremgår det at de har solgt yderligere 200.000 eksemplarer siden august, og er nu på 6.8 millioner solgte eksemplarer.

Spillet er nu det tredje bedst sælgende i serien efter Resident Evil 6 på 7.4 millioner, og Resident Evil 5 på 7.5 millioner. Desuden kan de afsløre at over en million spillere har prøvet VR-versionen på PlayStation 4, som også er ganske imponerende.

Hvad synes du om spillet?

Resident Evil 7: Biohazard

Relaterede tekster

5
Resident Evil 7: Biohazard - Not a HeroScore

Resident Evil 7: Biohazard - Not a Hero

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ketil har fulgt Chris Redfield ned i minerne under Baker-huset for at undersøge om den gratis epilog til Resident Evil 7 er din tid og båndbredde værd.



Indlæser mere indhold