Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection har allerede solgt en million eksemplarer på Steam

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Halo: The Master Chief Collection har i nogle dage kunne købes på PC, men det er faktisk slet ikke alle spillene der kan spilles. Udvikler 343 Industries vil udgive spillene lidt efter lidt på platformen, og de har startet med Halo: Reach. Dog har denne opdelte lancering ikke forhindret fans verden over i at investere i samlingen.

Som tallene ovre hos Steam Charts kan afsløre, så har samlingen allerede solgt over en million eksemplarer på Steam. Dette er til trods for at selve spillene har nogle år på bagen, og at de ankommer så opdelt som de gør.

Næste led i udviklingen begynder tidligt næste år, når 343 sparker gang i den officielle beta for Halo: Combat Evolved på PC.

Har du købt spillet?

Halo: The Master Chief Collection

Relaterede tekster

4
Halo: The Master Chief CollectionScore

Halo: The Master Chief Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Master Chief, Covenant og The Flood er tilbage i en hidtil uset fuldstændighed, hvor nybegyndere kan sætte sig godt til rette og begynde her, og fans kan nyde nostalgiens vinde blæse. Sådan da...Indlæser mere indhold