Dansk
Gamereactor
nyheder
Hitman 2

IO Interactive arbejder på nyt projekt, "der lyder som en ny IP"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nyligt har dokumentarholdet NoClip været i Danmark for at lave en dokumentar om IO Interactive og Hitman-franchisen.

I dokumentaren kan tidligere spiljouranlist Danny O' Dwyer fortælle, at der allerede er lagt planer om et Hitman 3, og at IO overvejer den episodiske model til det. Desuden kan han fortælle studiet i København arbejder på et nyt projekt, der lyder som om, at det er en ny IP. Efter flere spiljournalister har fanget disse informationer, er de blevet vinklet lidt skarpt og har sagt at Hitman 3 var under udvikling, og Danny O' Dwyer har derfor selv uddybet dokumentarens informationer på Twitter.

"For the record, our doc never said Hitman 3 was in development, only that it was planned, and they were considering the episodic model for it. The only thing we confirmed was that some of the Copenhagen studio was working on a new project which sounds like a new IP," skriver Danny O' Dwyer.

NoClip dokumentaren kan ses lige her.

Hitman 2

Relaterede tekster

Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Agent 47 vender tilbage i en komplet pakke i denne omgang. Spørgsmålet er så bare, om hvorvidt det er bedre end Hitman fra 2016.

3
IO: "Hitman 3 er godt på vej"

IO: "Hitman 3 er godt på vej"

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Præcis som med Hitman for en del år siden, så har danske IO Interactive løbende udgivet masser af nyt indhold til Hitman 2, men vi har samtidig hele tiden vidst, at...



Indlæser mere indhold