Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Minecraft er nu det bedst sælgende spil nogensinde

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Minecraft har været en fin succeshistorie lige siden den originale afsløring, hvor én skaber testede det som modifikation, for så at kaste sig ud i den fulde udvikling, og i sidste ende skabe et stort studie i form af svenske Mojang, der nu håndterer spillet sammen med Microsoft. Spillet har defineret en generation af spillere, og er blevet en etableret del af populærkulturen. Den slags opmærksomhed får man kun af at sælge mange eksemplarer - som i mange eksemplarer.

Som Engadget skriver så har Microsoft for nylig afsløret, at spillet nu har solgt 176 millioner eksemplarer, og det gør faktisk at spillet hermed forbipasserer Tetris med sine 170 millioner solgte eksemplarer, og bliver det bedst sælgende spil nogensinde.

Husk, denne rekord fortæller os intet om hvor meget spillene har omsat for, men beskriver udelukkende antallet af solgte eksemplarer.

De afslørede desuden Minecraft Earth for nylig, et AR-mobilspil der forhåbentlig gør at spillere vil udforske den rigtige verden sammen.

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.



Indlæser mere indhold