Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: Arkham Knight

Rygte: Rocksteady arbejder på ambitiøst Suicide Squad-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, der eksisterer efterhånden rigtig mange rapporter, teorier og insider-rygter om præcis hvad Rocksteady arbejder på, og det lader ikke umiddelbart til at studiet officielt lader op til en formel afsløring af projektet. Dog siger en ny rapport at spillet faktisk er et Suicide Squad-spil, og at de allerede ligger inde med en detaljeret plan for hvordan de vil vise spillet frem.

En påstået insider direkte associeret med udviklingen og markedsføringen af det kommende spil har nemlig udgivet en detaljeret intern plan via ResetEra, som viser at spillet afsløres præcis én uge før E3 d. 4 juni.

Åbenbart består spillet af flere forskellige lokationer, hvoraf Gotham City bliver den første der bliver fremvist, men angiveligvis er Star City, som The Flash kommer fra, også en del af det. Igen - det lyder ret Justice League-agtigt, men det er åbenbart Suicide Squad der er i fokus.

Der lader desuden til at være stort fokus på MMORPG-lignende aktiviteter som eksempelvis Raids. Netop denne type spil er meget populære, og Warner Bros. har som bekendt ikke en ækvivalent til Destiny 2, The Division 2 eller Anthem.

Du kan se hele markedsføringsrapporten på de to billeder herunder.

Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold