Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Paladins: Champions of the Realm

Paladins får crossplay til alle platforme undtagen PS4

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år gav Sony langt om længe efter for presset, og afslørede at de havde i sinde at åbne op for crossplay. Angiveligvis skulle dette starte med en beta for Fortnite, men Sony har intet officielt udmeldt siden da. Én udvikler er åbenbart blevet utålmodig, så nu tilføjes crossplay uden PlayStation 4.

For nylig introducerede Hi-Rez Studios nemlig crossplay-funktionalitet til Paladins: Champions of the Realm via en opdatering, men Sonys udmeldig til trods er PlayStation 4 ikke blandt de understøttede platforme.

Dog kan spillere på Nintendo Switch, PC, og Xbox One nu spille sammen, så det er jo altid noget. Sony har endnu ikke kommenteret på hverken resultatet af beta-testen, det arbejde de har foran sig, eller hvad intentionen er fremadrettet.

Paladins: Champions of the Realm

Relaterede teksterIndlæser mere indhold