Dansk
Gamereactor
nyheder
Back to the Future

Telltale-konkurs gør at spil bliver fjernet fra de digitale butikker

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I sidste måned måtte Telltale på begrædelig vis afsløre, at de måtte lukke deres døre, og dermed blev samtlige projekter under udvikling aflyst, bortset fra The Walking Dead: The Final Season, der færdiggøres af Skybound Entertainment. Men nu tyder noget på at firmaets lukning har større konsekvenser, for den indbefatter også titler der allerede er udkommet.

GameDaily.biz kan rapportere at folkene bag Telltale har indberettet en konkurserklæring, og dermed er firmaets værdier ved at blive opgjort. Som del af denne proces er bestemte spil ved at blive fjernet fra digitale spilbutikker.

Spil som Tales of Monkey Island, Jurassic Park: The Game, og Back to the Future er alle blevet fjernet fra Steam, og det forventes at strække sig til Xbox Store og PlayStation Network snart.

Det vides endnu ikke om hvorvidt disse spil kommer tilbage, eller om det kræver indblanding fra en tredjepart, såsom Universal.

Back to the Future

Relaterede tekster

Back to the Future - episode 1Score

Back to the Future - episode 1

ANMELDELSE. Skrevet af Troels Pleimert

Nostalgien er i højsædet, når vi endnu en gang hopper i den gamle DeLorean og rejser tilbage til 1985. Troels tager med tilbage til fremtiden og anmelder...



Indlæser mere indhold