Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 5: Guardians

Rygte: Halo 5: Guardians kommer snart til PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

343 Industries arbejder lige nu hårdt på Halo Infinite, men det betyder ikke at de stadig understøtter Halo 5: Guardians, der fortsat har et solidt følge. Dog kom spillet aldrig til Windows 10 som mange førstepartstitler har det med at gøre, men det bliver der vist lavet om på nu.

For nylig har DSOGaming lagt mærke til at Microsoft har byttet forsidebilledet på Amazon-salgsopstillingen for spillet ud. Før i tiden stod der "Only on Xbox One", men nu står der specifikt "Xbox One Console Exclusive".

Dette er naturligvis en planlagt handling, noget der kunne referere til en kommende PC-lancering. Dette er ikke første gang at rygterne svirrer om Halo 5: Guardians på PC.

Halo 5: Guardians

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...Indlæser mere indhold