Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo 5: Guardians

Halo komponist forlader 343 Industries

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Bungie forlod Microsoft så de kunne arbejde på Destiny, forblev deres komponist Martin O'Donnell hos dem, og Kazuma Jinnouchi (der tidligere havde lavet musikken til Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots) blev hyret til at være den nye fyr, der skulle lave musikken til Halo-serien. Han har nu været med 343 Industries i syv år, og lavede størstedelen af soundtracket til Halo 4 og det hele til Halo 5: Guardians. Det var derfor forventet, at han også skulle lave musikken til Halo Infinite, men det er ikke tilfældet.

Jinnouchi skriver på Twitter at han forlader 343 Industries for i stedet at blive en freelancer:

After an amazing 7-year ride, today is my last day at 343 Industries as an in-house composer. I'm becoming a freelancer and starting a new chapter of my adventure. HUGE thank you to @Halo and the community for letting me do what I love! I wouldn't be what I am without you."

Halo 5: Guardians

Relaterede tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

En af årets mest ventede spiltitler lander meget snart, og vi har sendt Sebastian i forvejen for at kæmpe i Halo-universet. Han er netop kommet tilbage, med et vildt udtryk i øjnene og alvorlig kløen i skribentfingrene.

0
Esport: Envy vender tilbage til Halo

Esport: Envy vender tilbage til Halo

ESPORTS. Skrevet af Carl Nielsen

Esports organisationen Envy har annonceret, at de vender tilbage til kompetetiv Halo. I den overraskende afsløring, kunne Envy også præsentere fire spillere der bliver...Indlæser mere indhold