Dansk
Gamereactor
nyheder
Owlboy

Owlboy følger med i næste måneds Humble Monthly

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udover at have afsløret Civilization VI som det næste spil i næste måneds Humble Monthly så er det desuden også blevet afsløret, at indie-hittet Owlboy bliver en del af pakken.

Udover disse spil følger der også en række andre titler med, og det kan være alt fra nyere indie-titler til store titler fra de velkendte udviklere, så selvom man køber i blindhed kan man altid forvente at få mere for pengene end man har givet. Spørgsmålet er så selvfølgeligt altid, om det er spil man har i forvejen, eller om det er spil der falder i ens smag.

Vi er dog ikke i tvivl om, at alene Civilization VI, der desuden kommer sammen med DLC'erne der tilføjer Australien samt vikingerne i sig selv er en god pakke, men at Owlboy også kommer med i samme måde er samtidigt utroligt. Humble Monthly koster 12 dollars, hvilket i skrivende stund er 72 kroner.

Se mere om det månedlige abonnement her. Du skal dog være hurtig, for pakken er kun tilgængelig de næste syv dage.

Owlboy

Relaterede tekster

6
OwlboyScore

Owlboy

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Owlboy udkom, efter ni års udvikling, til PC i 2016. Nu er det blevet konsollernes tur, og Magnus er parat til at anmelde.

0
Owlboy får en fysisk Limited Edition

Owlboy får en fysisk Limited Edition

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Indie-hittet Owlboy udkom tilbage i 2016, men nu har D-Pad Studio afsløret, at den Limited Edition af spillet er på vej. Denne udgave vil indeholde en fysisk kopi af...



Indlæser mere indhold