Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Mario + Rabbids Kingdom Battle stormer fremad i Japan

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ligesom alle andre Nintendo-platforme, så er Switch-konsollen hovedsageligt kendt for de spil som Nintendo selv har udviklet, såsom Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild og Mario Kart 8 Deluxe. Alligevel er Switch allerede hjem for en række fantastiske spiltitler, som er kommet fra eksterne partnere.

Blandt de aller bedste finder vi Mario + Rabbids Kingdom Battle, som godt nok udkom i vesten sidste år, men først er udkommet i Japan i sidste uge. Spillet er strøget ind på toppen af salgslisterne i landet. Tallene er kommet ind via Media Create (igennem ResetEra), og de viser at spillet praktisk talt er stormet fremad med 66.692 solgte enheder i løbet af sidste uge.

Det er en ganske flot debut, særligt når spillet kommer udefra, og indeholder Rabbids, der ikke ligefrem har nogen synderlig indflydelse på det japanske marked.

Godt klaret Ubisoft!

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Relaterede teksterIndlæser mere indhold