Dansk
Gamereactor
nyheder
Rust

Rust forlader Early Access efter fire år i februar

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rust har været blandt de mest populære spil på PC-platformen i en længere periode, fordi det på daværende tidspunkt kunne tilbyde grænseoverskridende meget frihed. Dette dragede mange spillere, men efterhånden har mange andre konkurrenter meldt sig på banen, og selvom spillet naturligvis stadig har en stor skare af trofaste fans, så er populariteten ikke hvad den har været.

Nu, efter fire år i Early Access på Steam, er spillet snart parat til at forlade programmet. Udvikleren Facepunch Studios har udsendt en pressemeddelelse, hvor de afslører at spillet "udkommer" d. 8 februar. Prisen forøges fra $19.99 og $34.99.

Vi skriver dog udkommer i citationstegn, for selve udgivelsen er tvetydig. I pressemeddelelse siger udvikleren, at der ikke kommer til at være nogen "big reveals, launch parties, around the world tours or cash prize giveaways for this event." Desuden er spillet stadig ikke færdigt d. 8 februar - i stedet betragter udvikleren dette som en fejring af at spillet overgår fra prototype til alpha.

Det er en lidt dyr alpha, synes I ikke?

Rust

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold