Dansk
Gamereactor
nyheder
Bayonetta 2

Switch-udgaven af Bayonetta 2 får Amiibo-understøttelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nintendo har netop bekræftet at Bayonetta-fans kan forvente eksklusive lækkerier i Switch-udgaven af spillet, blandt andet i form af Amiibo-understøttelse når spillet udkommer.

Der vil være masser af Nintendo-inspirerede kostumer, ligesom det var tilfældet med Wii U-udgaven, og selvom de kan optjenes ved blot at spille spillet er det muligt at få direkte adgang til disse ved at aktivere visse amiibo'er når spillet er startet op.

Desuden vil Bayonetta 2 understøtte multiplayer, både online og lokalt, hvor sidstnævnte dog kræver at begge spillere har en Switch samt en kopi af spillet. Bayonetta 2 udkommer sammen med Bayonetta fra 2010 den 15. februar på Switch.

Bayonetta 2

Relaterede tekster

0
Bayonetta 2-director forlader Platinum Games

Bayonetta 2-director forlader Platinum Games

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Yusuke Hashimoto, der har været director på Bayonetta 2 og Star Fox Zero, og også arbejdede som designer på det første Bayonetta, har forladt Platinum Games. Det skriver...

2
Platinums Games vil gerne lave Bayonetta 3

Platinums Games vil gerne lave Bayonetta 3

NYHED. Skrevet af Lee West

Bayonetta 2 fortjener al mulig hæder og ros, og her på Gamereactor kvitterede vi da også med topkarakteren 10 o vores anmeldelse. Desværre har spillet ikke solgt så...



Indlæser mere indhold