Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Paladins: Champions of the Realm

Kommer Paladins: Champions of the Realm til Switch?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til trods for at skulle stå model til en masse kritik fra fans, der mente at spillet måske lignede Overwatch bare en kende da det udkom, så har Hi-Rez Studios' Paladins: Champions of the Realm alligevel formået at samle en relativt stor base af investerede spillere, der fortsat checker ind på spillets åbne beta. Udvikleren har tidligt dog markeret klart, at en udgave til Nintendo Switch ikke lå i kortene, men nu tyder det på at de arbejder på præcis sådan en version alligevel.

For nylig opdaterede Hi-Rez nemlig spillets klient til version "62", og fans var naturligvis hurtige til at dykke hovedkuls ind i klinetens filer. Her fandt de på overraskende vis en række config-filer, der specifikt hentyder til en Switch-udgave af spillet. Disse opdagelser blev derfor lagt ud på SmiteDatamining.

Hi-Rez har endnu ikke kommenteret på opdagelsen. Tror du alligevel de arbejder på en Switch-udgave?

Paladins: Champions of the Realm

Relaterede teksterIndlæser mere indhold