Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 1

Sådan ser den næste Battlefield 1-udvidelse ud

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battlefield 1-ejere har glædet sig utroligt over den seneste udvidelse til spillet, They Shall Not Pass, som har tilføjet den franske hær og masser af nyt indhold.

Dog er udvikleren DICE langt fra færdige endnu, og nu har de løftet sløret for spillets fremtidige indhold i et nyt blogindlæg.

Her afslører de først og fremmest, at opdateringer nu vil komme månedligt snarere end på kvartalsbasis, så spillere kan hjælpe mere til med at forme fremtidige Battlefield 1-indhold.

Dog har de også løftet sløret for de første konceptbilleder af den næste store betalte udvidelse, The Name of the Tsar. DICE lover den traditionelle pakke af våben og baner, samt "all new tactics". Du kæmper som den russiske hær på den østlige front. Herunder kan du se billederne.

Battlefield 1
Battlefield 1
Battlefield 1

Relaterede tekster

Battlefield 1Score

Battlefield 1

ANMELDELSE. Skrevet af Oliver Thulin

For at propellere serien fremad er DICE gået tilbage i tiden, og det viser sig at være et yderst klogt træk.Indlæser mere indhold