Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo III: Ultimate Evil Edition

Diablo III-konsolversionen får endelig sæsoner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Blizzard havde ellers hele tiden sagt, at grundet mulighed for snyd på konsollerne ville disse platforme ikke se den populære sæson-spiltype, som PC i lang tid har haft.

Men under dette års Blizzcon annoncerede Blizzard, at sæsoner, samt rankerede lister over bedste spillere og belønninger kommer til Playstation 4 og Xbox One-versionen Diablo III: Ultimate Evil Edition.

Når en ny sæson starter, skal man starte en ny karakter op fra start, så al guld, udstyr, og kosmetisk udstyr bliver glemt på din sæsonkarakter, mens dine traditionelle karakterer stadig husker alt du har låst op for. I løbet af sæsonen skal man så nå at klare nogle bestemte opgaver, hvorefter man bliver belønnet med et sæt til den klasse du spiller, samt kosmetiske ting såsom vinger, eller små dyr.

Starten af sæsoner på Playstation 4 og Xbox One har endnu ikke fået en dato, men forventes at være klart i løbet af 2017.

Diablo III: Ultimate Evil Edition

Relaterede tekster

7
Blizzard fejrer Diablos 20 års jubilæum

Blizzard fejrer Diablos 20 års jubilæum

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

31. December markerer Diablo-seriens flotte 20 år i spilbranchen. I den forbindelse har Blizzard annonceret en række forskellige in-game begivenheder på tværs af deres...



Indlæser mere indhold