Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Marvel og Netflix teaser Luke Cage, Iron Fist og The Defenders

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

San Diego Comic-Con finder sted i øjeblikket, og derfor vælter der selvfølgelig spændende nyheder ud af San Diego. Sent i går aftes løftede Netflix og Marvel blandt andet sløret for nye trailere fra stort set alle deres kommende shows.

Dengang aftalen der bragte Daredevil til Netflix blev indgået, skrev Marvel og Netflix under på at lave fire tv-serier til streaming-tjenesten, der alle tog udgangspunkt i Hell's Kitchen-delen af Marvels univers. Daredevil og Jessica Jones er allerede udkommet, og de næste to i rækken er Luke Cage og Iron Fist. Og dem fik vi begge teaser-trailere for i nat.

HQ
HQ

Efter de to serier har haft premiere, slår Daredevil, Jessica Jones, Cage og Iron Fist sig sammen til et superheltehold kaldet The Defenders - en mere jordbunden og lokal pendant til The Avengers. Og den serie fik også en lille teaser i nat.

HQ

Ikke overraskende bekræftede Netflix også, at der kommer en tredje sæson af Daredevil. Hvornår den har premiere, ved vi ikke, men det bliver i hvert fald efter The Defenders - der debuterer til foråret.

Endeligt er der også en ny sæson af Jessica Jones planlagt, men produktionen af den går først i gang når optagelserne til The Defenders er overstået.

Og for at opsummere, er der her en såkaldt sizzle-trailer for alle de kommende shows.

HQ


Indlæser mere indhold