Dansk
Gamereactor
nyheder
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Disney Infinity lukker og slukker

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For bare få år siden dominerede toys-to-life-genren, som kombinerer digitale spil med fysisk legetøj. Særligt Disney Infinity-serien lod til at have stor succes, når nu der både var Marvel, Star Wars og Pixar-figurer at tage fra. Det er dog langt fra tilfældet...

Via en pressemeddelelse afslører Disney's chef for forbrugerprodukter, Jimmy Pitaro, at Disney ikke længere selv vil udvikle konsolspil, og i stedet udelukkende vil operere ud fra en licensmodel.

Som en del af den beslutning har Disney valgt at lukke Avalanche Software, der har stået bag alle tre spil i Disney Infinity-serien, og derfor står 300 tidligere ansatte snart uden arbejde.

I et opfølgende blog-indlæg fra Seniovicepræsidenten hos Disney Interactive, John Blackburn, vil studiet dog færdiggøre arbejdet på to udvidelser til Disney Infinity 3.0: Play Without Limits, nemlig udvidelser baseret på "Alice Through the Looking Glass" og "Finding Dory". Derefter vil studiet endegyldigt lukke i juni.

Beslutningen er baseret på nye tal fra Disneys gaming- og legetøjsdivision, der er faldet med 2% til $1.2 milliarder, hvoraf selve indtjeningen er faldet med 8% til $357 millioner.

Disney tager en nedskrivning på $147 millioner for at trække sig ud af Disney Infinity-serien, og for at lukke Avalanche.

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Relaterede tekster

1
Disney Infinity lukker og slukker

Disney Infinity lukker og slukker

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

For bare få år siden dominerede toys-to-life-genren, som kombinerer digitale spil med fysisk legetøj. Særligt Disney Infinity-serien lod til at have stor succes, når nu...



Indlæser mere indhold