Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Disney afslører næste skridt for Disney Infinity 3.0 d. 1 marts

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits har modtaget både Star Wars- og Marvel-indhold, men lige nu er der ingen der ved hvad der er i støbeskeen for spillet. Det vil Disney nu lave om på, og det bliver via en stor online-begivenhed, der finder sted d. 1 marts. Disney vil, ifølge en pressemeddelelse (med billede herunder), afslører "fremtiden" for Disney Infinity 3.0: Play Without Limits.

Vi har dog lidt på fornemmelsen hvad dette kunne være, da der tidligere har været en lækage der afslørede, at Alice in Wonderland ville komme til spillet.

Disney Infinity 3.0: Play Without Limits

Relaterede tekster

1
Disney Infinity lukker og slukker

Disney Infinity lukker og slukker

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

For bare få år siden dominerede toys-to-life-genren, som kombinerer digitale spil med fysisk legetøj. Særligt Disney Infinity-serien lod til at have stor succes, når nu...Indlæser mere indhold