Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 4

Battlefield 4 får Night Operations-udvidelse i september

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Under Gamescom løftede DICE sløret for ny Battlefield-udvidelse kaldet Night Operations, der tilbyder mere taktisk gameplay på en række baner, der foregår midt om natten.

Vi antog først at der var tale om en udvidelse til dette års Battlefield: Hardline, men blev relativt chokerede over, at der er tale om en udvidelse til det snart to år gamle Battlefield 4. Nu har DICE afsløret via Battlelog, at udvidelsen vil lande til september, og inkludere en række natte-udgaver af de i forvejen eksisterende Battlefield 4-baner. Den første, der vises på billedet herunder, er Zavod: Graveyard Shift, der er baseret på Zavod 311-banen.

Det er alligevel en mærkelig afsløring, men er du en af dem der holdte fast i Battlefield 4, og ikke var interesseret i Battlefield: Hardline, må det være gode nyheder.

Battlefield 4

Relaterede tekster

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

DICE har oprustet på alle fronter med Battlefield 4, og på PlayStation 4 får vi for en gangs skyld et bud på serien, der ikke er PC'en underlegen.Indlæser mere indhold