Dansk
Gamereactor
nyheder
Bayonetta 2

Tillykke fra Gamereactor: To år med Nintendos Wii U

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man skulle ikke tror det, men det er allerede to år siden at Wii U udkom herhjemme. Faktisk to år og én dag. Der var mange, der var skuffede, da Wii U udkom: et forvokset pad, kun single-touch på skærmen, en dyr konsol med forældet indmad. Kritikken haglede ned.

Samtidig fik vi her en konsol, der ikke lignede de andre, men var det nok? Et år senere så det ikke ud til det. Dalende salg og dommedagsagtige artikler varslede en ende for Nintendos storhedsdage.

Læg et år til og tingene ser pludselig anderledes gode ud. En række topkarakterer til spil, en lavere pris på konsollen, forbrugere der er trætte af fokus på online-fokus, skydespil, ensartede spil og stortitler, der skuffer på konkurrenternes konsoller.

Maskinen har måske ikke en vanvittig grad af support fra tredjepartsudviklere, men se bare på listen af titler herunder.

Vi har i de sidste to år fået solide konverteringer af kendte spil som Assassin's Creed III og IV, Another World: 20th Anniversary Edition, Batman: Arkham City - Armored Edition, Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut, Mass Effect 3: Special Edition, Skylanders Trap Team, Sonic & All-Stars Racing Transformed, Swords & Soldiers II, Tekken Tag Tournament 2: Wii U Edition og Trine 2: Director's Cut.

Bayonetta 2Bayonetta 2

Og vi kan se frem til The Legend of Zelda, Captain Toad: Treasure Tracker og Project CARS for at nævne nogle få.

HQ

Men det er de eksklusive titler, der får konkurrenternes udvalg af selvsamme til at blegne. Den Wii U-eksklusive Bayonetta 2 kvitterede vi med topkarakterer til, men der er ikke et eneste af spillene på nedenstående liste, der ikke har fået en yderst positiv karakter, og alle er samtidig eksklusive titler til Nintendos konsol:

Bayonetta 2

Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Lego City Undercover, Mario Kart 8, Monster Hunter 3 Ultimate, New Super Luigi U, New Super Mario Bros. U, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Super Mario 3D World, Super Smash Bros for Wii U, The Wonderful 101 og ZombiU.

Bayonetta 2

Og så er der de helt nye Amiibo-figurer, der lover DLC i ny form og med nye muligheder.

Bayonetta 2

Det er nu ret godt gået. Vi håber på at Nintendos anderledes konsol får mange flere gode år, og ønsker et stort tillykke med dagen her fra Gamereactor.

Bayonetta 2

Relaterede tekster

0
Bayonetta 2-director forlader Platinum Games

Bayonetta 2-director forlader Platinum Games

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Yusuke Hashimoto, der har været director på Bayonetta 2 og Star Fox Zero, og også arbejdede som designer på det første Bayonetta, har forladt Platinum Games. Det skriver...

2
Platinums Games vil gerne lave Bayonetta 3

Platinums Games vil gerne lave Bayonetta 3

NYHED. Skrevet af Lee West

Bayonetta 2 fortjener al mulig hæder og ros, og her på Gamereactor kvitterede vi da også med topkarakteren 10 o vores anmeldelse. Desværre har spillet ikke solgt så...



Indlæser mere indhold