Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed IV: Black Flag

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nummer 5 fra Årets spil 2013...

Black Flag er uanset format et pokkers underholdende sandkassespil, der er fyldt til randen med collectibles og sidemissioner. Lækker musik, gode personer og en laber sandkasse, der allerede nu er fulgt op af en god DLC-pakke, er ekstra plusser. At man kan leve livet som pirat og opgradere sin flåde (og de enkelte skibe) med både defensive og offensive styrker og pimp-your-boat-elementer er bare kronen på værket. Vi ser stadig Rasmus og Lee kigge på skulende på hinanden mens de skriger YAAARRR. Måske er det bare sådan de er, men vi tror at de er blevet skadet af turen til søs.

Vi mener stadig, at dette er det bedste Assassin's Creed-spil i nyere tid. Vi havde troet at Unity ville overgå denne, og at Rogue ville være en værdig efterfølger, men Assassin's Creed IV: Black Flag er stadig det snigmorder-spil i serien, som vi elsker mest.

Pladsen er kort sagt velfortjent, og Assassin's Creed IV: Black Flag er det spil vi stadig ville vælge lige nu, hvis vi skulle på eventyr med Ubisofts serie for første gang.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterede tekster

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat sejl, skudt med kanoner, gravet efter skatte, sejlet på kryds og tværs i det caribiske hav, og levet det frie liv til søs. Nåhja, og snigmyrdet en masse tempelriddere.

4
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 5 fra Årets spil 2013... Black Flag er uanset format et pokkers underholdende sandkassespil, der er fyldt til randen med collectibles og sidemissioner. Lækker...



Indlæser mere indhold