Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 4

Sådan ser Battlefield 4 ud på iPad

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har længe arbejdet på at få deres Frostbite Engine til at køre med Metal, der er Apples nyeste tilføjelse til programmeringsværktøjerne til iOS. Det ser nu ud til, at de er nået ganske langt. Om ikke andet har EA netop udsendt et par billeder af Battlefield 4 på iPad.

Selvom historien intet melder om en planlagt udgave til iOS, framerate eller lignende, så er det bestemt en interessant udvikling og nogle nydelige billeder.

EA selv skriver:

"So to see exactly how far we could take the engine on mobile we set ourselves up for a real challenge: getting selected parts of the Battlefield 4 - truly a visually demanding game - running on iOS! I want to stress that this has been a tech demo to test the engine capabilities, and nothing else.

Battlefield 4
Battlefield 4

Relaterede tekster

Battlefield 4Score

Battlefield 4

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

DICE har oprustet på alle fronter med Battlefield 4, og på PlayStation 4 får vi for en gangs skyld et bud på serien, der ikke er PC'en underlegen.Indlæser mere indhold