Dansk
Gamereactor
nyheder

Homefront og Hunt skifter udviklere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er der endelig kommet afklaring på hvad der kommer til at ske med to af de licenser, som Crytek havde startet arbejdet på inden firmaets økonomiske problemer. Homefront: The Revolution er således blevet solgt til udgiveren Deep Silver, som sender opgaven videre til deres nye Deep Silver Dambuster Studio hvor den tidligere leder af projektet, Hasit Zala står klar til at gøre det hele færdig.

I forhold til Hunt: Horrors of the Gilded Age er det dog Crytek selv der kommer til at arbejde videre på det, men projektet bliver flyttet fra firmaets Austin-kontor til deres Frankfurt-kontor. Hvor det måske kan lyde meget positivt, fortæller firmaet samtidigt at Austin-kontoret ikke vil blive lukket men i stedet vil yde techsupport til amerikanske brugere af firmaets teknologi, samt at de ansatte vil have mulighed for at søge arbejde hos det tyske kontor.

Med tanke på at Crytek USA hovedsageligt blev udgjort af de tidligere medlemmer af Vigil Games, udvikleren bag de virkelig gode Darksiders-spil, må det siges at være lidt af en skam.

Homefront og Hunt skifter udviklere


Indlæser mere indhold