Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us

Naughty Dog vil i fremtiden drage nytte af The Last of Us

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Arne Meyer er community strategist hos Naughty Dog (ikke at vi helt ved hvad den titel indbefatter) og har flere gange udtalt sig om udviklerens fremtidige planer.

Det gør han til dels også i et nyt interview med CVG, hvor han blandt andet afslører at det indledende arbejde på The Last of Us Remastered begyndte for et år siden, mens den egentlige udvikling har stået på de sidste seks måneder.

Måske mere interessant fortæller Meyer også at udviklerens fremtidige arbejde på den tekniske side, vil kunne drage nytte af det arbejde der nu er blevet foretaget med konverteringen af spillet:

"We're always building on top of what we've done previously, and The Last of Us Remastered is probably one of the more concrete examples in a way. We're making this in a way that benefits our PS4 tools pipeline so that we can have a good head start on our next, full PS4 game."

Meyer fortæller andetsteds i interviewet at udvikleren ikke ønskede at starte forfra igen (som de gjorde da de gik fra PlayStation 2 til 3), og at man derfor nu i højere grad har arbejdet med løsninger som også vil kunne benyttes på den nye konsol.

The Last of Us

Relaterede tekster

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Click...click...click. Lyden af de muterede clickers er nøjagtig så ubehagelig, som den var for mig i sommeren 2013. Jeg har halvklamme håndflader, og det er ikke...



Indlæser mere indhold