Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

Zhiltsov om detaljerne i IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi fik os en snak med IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad chief producer Albert Zhiltsov, hvor han fortalte hvor detaljeret udvikleren var gået til værks i forhold til det nye spil. Han understregede at det nye spil var mere begyndervenligt end tidligere, men at det stadig indeholdte den slags elementer som de mest dedikerede fans ville sætte pris på, hvilket blandt andet inkluderede en digitalt genskabt version af Stalingrad:

"Vi genskaber selve Stalingrad bygning for bygning efter gamle, tyske fotografier. Du ved, tyskere der gør alt med "ordnung". Det er hvorfor de først tog billeder og efterfølgende ødelagede byerne. Jeg kan ikke sige tak, men vi har fået disse fotografier og det er måden hvorpå vi genskaber Stalingrad bygning efter bygning."

HQ

Relaterede teksterIndlæser mere indhold