Dansk
Gamereactor
nyheder
Pikmin 3

Nyt patch tilføjer nye kontrolmuligheder til Pikmin 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de ting vi undrede os mest over da vi i sin tid anmeldte Pikmin 3, var at spillet ikke understøttede berørings-kontrol via den unikke controller, da den slags virkede oplagt til et strategispil. Den slags gjorde ikke eventyret mindre sjovt, men derfor er det nu alligevel positivt at Nintendo har taget sig tiden til at implementere funktionen i spillet.

Starter du spillet op og henter det nyeste patch, vil du altså kunne kontrollere dine Pikmin-undersåtter ved at trykke på skærmen, samt gøre brug af et par ekstra funktioner som er gjort tilgængelige via den trykfølsomme skærm.

Pikmin 3

Relaterede tekster

9
Pikmin 3Score

Pikmin 3

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter en lang pause er Nintendo igen klar til at sende de finurlige Pikmins på eventyr, men har det været ventetiden værd?

5
Rygte: Pikmin 3 kommer til Switch

Rygte: Pikmin 3 kommer til Switch

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Der blev udgivet en række gigantiske titler til Wii U-konsollen, men fordi at forbrugere verden over simpelthen ikke fandt selve hardwaren synderligt fascinerende, så var...

4
Stærk premiereuge for Pikmin 3

Stærk premiereuge for Pikmin 3

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

I sidste uge kunne vi fortælle hvordan Pikmin 3 satte skub i Wii U-salget i Japan. Nu har My Nintendo News fulgt op på salgstallene ved at vise hvor meget de to...



Indlæser mere indhold