Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Overwatch 2

Overwatch 2's servere blev ramt af et "mass DDoS attack" på lanceringsdagen

Mange kunne slet ikke tilgå spillet hele dagen i går.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går blev Overwatch 2 endelig lanceret, og eftersom at denne efterfølger free-to-play så var der mange der ventede på at kunne give spillet et skud. Det skulle dog vise sig at blive meget, meget svært, for det meste af dagen var serverne nede. Spillet skulle være gået i luften kl. 9 om morgenen dansk tid, men serverne blev hægtet af meget, meget hurtigt.

Så hvad skete der? Blizzards Mike Ybarra kunne desværre slår fast henad dagen, at Blizzard blev udsat for et massivt DDoS-angreb, der gjorde at serverne gik helt offline.

Der er stadig en besked inden man logger ind hvor der står følgende:

"We're aware that some players are encountering an unexpected server error message when attempting to sign in. This is actively being worked on. Thank you for your patience."

Har du oplevet problemer?

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold