Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo Infinite

Rygte: Halo-serien dropper allerede Slipspace-grafikmotoren til fordel for Unreal

Det er kun ét spil der er blevet bygget i den dyre grafikmotor.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er adskillige rapporter der tidligere har peget på, at Halo Infinite er blandt de absolut dyreste spilproduktioner nogensinde, og det skyldes blandt andet at de skulle bygge en helt ny grafikmotor ved siden af, Slipspace. Men noget kunne tyde på at dette var lidt spildte kræfter, eftersom at studiet angiveligt dropper motoren efter bare et spil.

Det er Jeremy Penter fra ACG der kan rapportere via Twitter, at 343 angiveligt nu kommer til at bruge Unreal Engine fremadrettet, og at Slipspace Engine kun, i sidste ende, har været fundamentet i ét enkelt spil, Halo Infinite:

Der er mange historier blandt branchefolk lige nu om at 343 er i gang med en større omvæltning i et forsøg på at ændre virksomhedskultur. Det må man sige at de har brug for.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold