Dansk
Gamereactor
nyheder
Need for Speed Unbound

Insider siger at Need for Speed Unbound endelig står til at blive afsløret om kort tid

Det har været en forvirrende rejse, men nu løfter Criterion snart sløret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har vidst sådan helt officielt i lang, lang tid at EA og Criterion havde i sinde at lancere et Need for Speed-spil her i dette efterår, men selvom at insidere til at starte med pegede på en formel afsløring af spillet i løbet af sommeren, så skete det ikke.

Det har været forsinkelse på forsinkelse, men nu kan Tom Henderson endelig slå en række afgørende detaljer fast omkring det kommende spil via Insider Gaming, blandt andet at spillet hedder Need for Speed Unbound. Og når ja, han ved også at det kommer d. 2 december.

Angiveligt vil spillet blive afsløret i noget der ligner næste år, og det sker via en relativt kort trailer med musik fra A$AP Rocky. Spillet vil være meget multiplayer-fokuseret, og både på "meetups", som gør at du konstant kører mod andre spillere i den åbne verden.

Desuden beskriver han også de "anime-elementer" der komplimenterer grafikken:

"Need for Speed Unbound has been a hot topic of discussion following leaks of the game showing that the title will incorporate anime elements within the title. Fire, smoke, flames, etc. will all appear from the car as you drift, jump, and crash."

Lyder det som noget for dig?

Need for Speed Unbound

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold