Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Dark Pictures: Man of Medan

Man of Medan og Little Hope får gratis dedikeret PS5/Xbox Series-opdatering

Nu kan du spille de to første kapitler under lidt bedre tekniske forhold.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom at alle Dark Pictures-spil ikke har været af samme Until Dawn-agtige kvalitet, så lader det til at Supermassive Games' ambitiøse antologiprojekt betragtes som en succes. Om ikke andet er det nu sådan, at de to ældste titler i serien får dedikerede opdateringer, der gør dem federe at spille på PS5 og Xbox Series.

Dette er blevet afsløret via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor, samt en trailer du kan se herunder. Her fremgår det også at de to opdateringer til henholdsvis Man of Medan og Little Hope er helt gratis, og er live i dag. De tilføjer følgende:


  • New difficulty settings & QTE warnings

  • Improved UI & interactions

  • Updated bearing art & event triggers

  • Increased walking speeds

  • More accessibility options, including subtitle sizing

  • Additional Bonus for Man of Medan: discover a previously unseen chapter called "Flooded", introducing new gameplay and new deaths to the climatic ending of the game.

HQ
The Dark Pictures: Man of Medan

Relaterede teksterIndlæser mere indhold